Over Mij

Mijn naam is Tanja Velland

Leefstijlcoach & Oprichter van Leefstijl Amsterdam

Ik denk dat u op mijn website beland bent omdat u op zoek bent naar iemand die u kan helpen met het behalen van 1 of meer gezondheidsdoelen.

Allereerst wil ik u erop attenderen dat onze gezondheid het meest kostbare maar ook meest kwetsbare bezit is.

Ik beschouw het daarom als een groot privilege dat ik u hierin mag gaan begeleiden.

Waarom Leefstijl Amsterdam?

Een paar jaar geleden zou ik hard gelachen hebben als iemand mij zou vertellen dat ik in de toekomst een gediplomeerd Leefstijlcoach zou zijn.

Het voelde toen nog niet als iets dat bij mij als “gewoon mens” hoorde, maar eerder bij gezondheidsfanaten en sporters. Behalve op de Academie Voor Leefstijl en Gezondheid leerde ik echter ook door ingrijpende levensgebeurtenissen dat niets minder waar was.

Ik kwam toen tot de realisatie dat Leefstijl niet alleen past bij elk levend mens maar vooral ook hoort.

We willen ons immers allemaal gezond voelen!

Wat kunt je van Leefstijl Amsterdam verwachten?

Men heeft echter vaak geen kennis van het belang van leefstijl of denkt hierbij aan strenge diëten, elke dag sporten of andere ingewikkelde, onrealistische acties die niet vol te houden zijn.

Hierdoor lijkt het bereiken van doelen op een grote berg aan verplichtingen waar niet doorheen te komen is. U zult opgelucht zijn als u bij mij op de praktijk merkt dat de werkelijkheid heel anders blijkt te zijn. Uw situatie staat hierin altijd centraal.

Tijdens het Leefstijltraject zult u ervaren hoe nieuwe inzichten naar gewenste resultaten zullen leiden zonder al teveel overbodige poespas die helemaal niet bij uw persoonlijkheid of situatie hoort.

Neem gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik sta je graag te woord.